Zaev: Do t’u falen borxhet e rrymës 200 mijë qytetarëve

Kryeministri Zaev thotë se Qeveria do t’ua pastrojë llogaritë e rrymës mbi 200 mijë qytetarëve në vlerë prej 110 milionë eurosh.
Kryeministri Zaev njoftoi fshirjen e borxheve të energjisë elektrike që janë bërë deri në vitin 2006 për 200,000 qytetarë dhe familje që janë bllokuar në një labirint përmbaruesish dhe llogari të bllokuara.

Shikoni deklaratën e Zaev : VIDEO