Vuçiq e fton Trampin për vizitë në Serbi: Askund në Europë nuk do të mirëpritet si në Serbi

BEOGRAD – këtë mëngjes, Presidenti serb Aleksandar Vuçiq u takua me të dërguarin special të Presidentit amerikan Tramp, z.Richard Grenell, raporton Ministria Lajmeve.

Takimi filloi në 9 dhe mbaroi një orë më vonë.Pas takimit, Vuçiç dhe Grenel iu drejtuan mediave.

“Askund në Evropë ai nuk do të jetë i mirëpritur siç do të mirëpritet këtu në Serbi, dhe unë ju garantoj këtë si një njeri serioz.

“Unë nuk e fshehi as këtu para Grenell që biznesi me shqiptarët është i rëndësishëm për ne, që të tregtojmë me ta, dhe kjo është gjithashtu e rëndësishme për shkak të serbëve që jetojnë atje, ka sqaruar Vuçiq dhe në një moment e falënderon Grenell për energjinë dhe bashkëpunimin e tij, por edhe për presidentin amerikan Trump, i cili sipas tij ka një ftesë të hapur për të vizituar Serbinë.” tha Vuçiq para gazetarëve/raporton Ministrialajmeve.com

Ai i bëri një ftesë publike Presidentit amerakian duke thënë se:

“Askund në Evropë ai nuk do të jetë i mirëpritur si ashtu do të mirëpritet këtu në Serbi, dhe unë ju garantoj këtë si një njeri serioz./raporton MinistriaLajmeve.com