Emina Cunmulaj: Nëse do jetoja ende në fshat do isha duke mjel lopët…

Emina Cunmulaj ka shumë nostalgji për fshatin e saj dhe gjithmonë që kthehet në Tuz publikon foto në Instagram.

Së fundi modelja ka pozuar nga vendlindja më disa frute pjepri në dorë, ndërsa shkruan se nuk ka si shtëpia:

“S’ka si shtëpia. Pavarësisht se ku shkoj, sa shoh dhe sa mësoj, shtëpia ime është gjithmonë aty ku është zemra ime”, ka shkruar Emina krahas fotos të publikuar në Instagram.

Por një fanse nuk e ka lënë me kaq, por i ka kërkuar llogari modeles që u largua që e vogël nga Tuzi:

“Meqë s’ka vend si vendi jot pse nuk jetove aty? Pse s’u martove në Tuz? Pse nuk e zhvillove karrierën në vendlindje po ike qysh 18 ???”

Këtyre pyetjeve u ka kthyer menjëherë përgjigje Emina, e cila e pranon se do të ishte duke mjelë lopët sot nëse s’do ishte larguar nga fshati!

“Auuuuu tash a deshte edhe me i ra fylit për melodi