KNSH sjell lajmin e shumëpritur: Së shpejti 18 tekste mësimore në gjuhën shqipe nga Republika Shqipërisë

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa sot ka dhënë lajmin e shumëpritur për nxënësit dhe mësimdhënësit shqiptar të Luginës së Preshevës. Në njoftimin e ti thuhet:
Një lajm i mirë.
Së shpejti 18 tekste mësimore në gjuhën shqipe nga Republika Shqipërisë (18 + tekstet e Albas).
Shpresojmë shumë shpejtë të tejkalojmë edhe procedurat tjera administrative. Këshilli Kombëtar Shqiptar do të insistoj edhe më tej që bashkërisht me ministritë respektive dhe partnerët ndërkombëtarë që edhe nxënësit shqiptarë të jenë të barabartë në Luginën e Preshevës.Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa sot ka dhënë lajmin e shumëpritur për nxënësit dhe mësimdhënësit shqiptar të Luginës së Preshevës. Në njoftimin e ti thuhet:
Një lajm i mirë.
Së shpejti 18 tekste mësimore në gjuhën shqipe nga Republika Shqipërisë (18 + tekstet e Albas).
Shpresojmë shumë shpejtë të tejkalojmë edhe procedurat tjera administrative. Këshilli Kombëtar Shqiptar do të insistoj edhe më tej që bashkërisht me ministritë respektive dhe partnerët ndërkombëtarë që edhe nxënësit shqiptarë të jenë të barabartë në Luginën e Preshevës.