Mediat serbe: Trump vendos datën përfundimtare për arritjen e një marrëveshje mes Kosovës dhe Serbisë

Në mëngjesin e sotëm në mediat serbe po qarkullon një lajm se Presidenti i ShBA-ve, Donald Trump e ka caktuar datën përfundimtare për Kosovën dhe Serbin.

Sipas mediave në Serbi,  data 25 gusht e vitit të ardhshme është data e fundit kur Kosova dhe Serbia duhet të arrijnë një marrëveshje.

“Telegrafi’ serb shkruan se duke e parë zgjidhja e problemit mes Kosovës dhe Serbisë do të thotë një fitore në frontin e politikës së jashtme, Trump po kërkon që kjo çështje të zgjidhet sa më parë.

Këshilltari