Deklarata e parë e Isa Mustafës pas shpalljes si kryetar: Nuk bëjmë koalicion me PDK-në

Isa Mustafa ka nisur mandatin e tretë në krye të LDK’së duke thënë se s’do të bëjnë koalicion me Partinë e Kadri Veselit.

“S’bëjmë koalicion me PDK’në. Këtë pyetje as mos e bëni”, ka thënë Mustafa, në konferencën e parë si Shef i ri i LDK’së.

Mustafa ka thënë se s’ka marrëveshje të brendshme për kandidatin për Kryeministër nga LDK’ja. Ka thënë se kandidati për Shef të Qeverisë do të jetë ai që ka përkrahjen më të madhe dhe që e përfaqëson vullnetin e qytetarëve.

Mustafa ka thënë se shpejt do të shpërndahet edhe Parlamenti i Kosovës. Ka thënë se Avdullah Hoti ka marrë iniciativë për të shpërndarë Parlamentin.