Në hapësirat e Kryqit të Kuq, aksion për dhurim të gjakut

Në hapësirat e objektit të Kryqit të Kuq në Preshevë, gjatë ditës së sotme ishin një numër i konsiderueshëm i grup moshave të ndryshme të interesuar për dhurim të gjakut.

Kryqi i Kuq organizoi sot aksionin për dhurimin e gjakut.Aksioni filloi nga ora 10:30 dhe përfundoi në ora 14:00, me moton : “ÇDO DHURUES GJAKU ËSHTĖ NJË HERO! Andaj dhuroni gjak-shpėtoni jetë!