18 vjeçari nga Presheva Erdon Aliti talenti i ri i futbollit në Zvicër

Çdo ditë e më shumë talent të rinj nga Lugina po shfaqen në fushën e futbollit ndërkombëtar. Një talent i ri që premton shumë është edhe Erdon Aliti. Ai është 18 vjeç dhe vjen nga fshati Rahovic i komunës së Preshevës i cili jeton në Laussane të Zvicrës.

Djaloshi nga f.Rahovic luan për ekipin e të rinjëve të Laussanes.

I urojmë suksese të gjithë talentëve nga Lugina, duke i dhënë përkrahje pa rezervë duke shpërndarë këso lajme për të arriturat si në fushën e sportit por edhe në fushat tjera.

Na ndiqni
error