Ragmi Mustafa takohet me Kongresistin Amerikan z.Eliot Engel

Në shënimin e 243 vjetorit të pavarsisë së SHBA-ve në Ambasadën Amerikane në Beograd. Ishte kënaqësi që të takohesh edhe me Kongresistin Amerikan zotin Eliot Engel dhe bashkëshorten e tij. Një mik i madhë i shqiptarëve dhe çështjes shqiptare. Uroj që në proçesin e bashkimit të Preshevës, Bujanocit e Medvegjës me Republikëmn e Kosovës mos të kursej energjinë e tij që edhe ne shqiptarët e Luginës së Preshevës të bëhemi të lirë. – ka shkruar Ragmi Mustafa në profilin e tij në facebook.