Sami Salihu ishte i pranishëm në konferencën e qyteteve dhe komunave në Serbi

Kryetari i Kuvendit të komunës së Preshevës Sami Salihu, gjatë ditës së sotshme ishte i pranishëm në konferencën së përhershme të qyteteve dhe komunave në Serbi, që u mbajt në Beograd lidhur me raportin vjetorë të Komisionit Europian, transmeton Ministria Lajmeve.

Salihu, gjatë kësa konference u takua me ambasadorin e Komisionit Europian Sem Fabrizi, di dhe me ambasadorin suedez Joachim Waerne.

Kryetari i Kuvendit Salihu, arriti të diskutoj me ambasadorët për së afërmi, rreth problemeve dhe diskriminimeve, që po i bën çdi ditë shqiptarëve të Luginës së Preshevës/ministrialajmeve.com

Na ndiqni
error