Disa vendbanime në Preshevë nesër nuk do të kenë rrymë elektrike

Për shkak të punimeve në objektet e energjisë elektrike, më 15 maj 2019, në Komunën e Preshevës disa vendbanime do të mbeten pa energji elektrike prej ora 10:00 deri ora 14:00

Vendbanimet që nuk do të kenë rrymë janë:

Lagja Llapinca, Rruga e Kumanovës, Rruga e Gjilanit dhe zona e Karadakut