Urdhëresa e Ministrisë së Mbrojtjes me listat për pagat e eprorëve, komandantëve dhe nëneprorëve

Në vazhdën e debateve në lidhje me betejën e Kosharës të zhvilluar 20 vjet më parë publikohet nga ish gazetari dhe tani deputeti i Kuvendit të Rep. së Kosovës urdhëresa e Ministrisë së Mbrojtjes me listat për pagat e eprorëve, komandantëve dhe nëneprorëve, raporton Ministria Lajmeve.

Ky është postimi i deputetit Milaim Zeka:

Do qe po lavdrohen per lufte, e po rrine ne kambe te mrama, le ta lexojne kete urdherese te Halil Bicajt, edhe shikoni pastaje krahasimin me te tjeret?

Listate per çdo eprore te paguar i ka Xhafer Jashari, ndoshta edhe Kamer Elezaj, po hala nuk i ka ardhe rendi mi ba publike…

Foto e postuar nga ish gazetari dhe tani deputeti i Kuvendit të Rep. së Kosovës