Ilir Sadriu i bene thirrje qytetareve: te bashkohemi qe ta largojme sa me pare kete pushtet mashtrues

Nenkryetari i Partise Demokratike Shqiptare, Ilir Sadriu sot u prononcua ne konferece per shtyp nga selia e partise, mbi situaten politike te krijuar ne vend.

Sadriu akuzoi pushtetin aktual, per mospermbushjen e premtimeve elektorale, per mos trapsparence te buxhetit, per keqperdorime zyrtare, per pastrime te parave permes firmave private si dhe punsime partiake te keshilltareve dhe familjareve te partive ne pushtet.

Nenkryetari i PDSH-se, me tutje shtoi se me ardhjen e Alternatives Per Ndryshim jane nderruar edhe datat e Planit per Prokurorime Publike gjate viti kalendarik 2016.Akuza te shumta jane drejtuar nga selia e PDSH-se gjate konferences se sotme nga nenkryetari Sadriu, i cili ne fund te prononcimit beri thirrje qytetareve qe te bashkohen kunder ketij pushteti mashtrues, per ta larguar sa me pare qe te jete e mundur, perfundoi Sadriu.