Momenti kur flamuri i Kosovës ngritet më lartë se ai i Serbisë

Distria Krasniqi u shpall e artë në Grand Priz Antalya, ku la pas edhe shumë vendë tjera.


Pas shpalljes si e parë në këtë kompeticion, pasoi edhe ndritja e flamujve, dhe aty ishin flamuri i Kosovës i pari, pastaj i Serbisë, i Kazakhstan dhe Koresë.

Xhudistja kosovare Distrie Krasniqi mori medaljen e artë në Grand Priz Antalya, trnasmeton Gazeta Metro. Krasniqi garoi për peshat deri në 48 kilogram. Ajo u desh të zhvilloi katër ndeshje për të siguruar medaljen e artë. Pas triumfit të madh duke i mposhtur tri xhudiste,