Shefi i keshilltareve te APN-se i drejtohet opozites: Dua sqarim per heqjen e “lapidarit” dhe per dhenjen e “mirenjohes” nga ana e opozites

Shefi i grupit te keshilltareve nga radhet e APN-se , i ka kerkuar sqarim opozites te tanishme per kohen kur eshte hequr lapidari dhe per dhenjen e mirenkohjes te kryeministrit te atehershem Aleksander Vucic, ne kohen kur keta ishin duke udhehequr me pushtetin lokal.

Ai etiketoi Ramiz Latifin si dhe Skender Destanit, se ishin bashkpuntor ne qeverisjen e kaluar me Partine Demokratike Shqipetare.

Shefi keshilltareve te Alternatives per Ndryshim, shtoi se ku mbeti “patriotizmi” juaj atehere kur ishte prezenet ish kryeministri Vucic, dhe kur i’u dha mirenjohja nga ana e kryetarit te atehershem te komunes Ragmi Mustafa.